Siste dagen med sommerferie!

    - DATO:
  • 17.08.2011
  • - KLOKKA:
  • 19:00
  • - KATEGORI:
  • Hverdag
  • - KOMMENTARER: 1

Eller.. kvelden blir det kanskje? Dagen er faktisk borte allerede..

Okei, soo.. guess what! Jeg starter mitt siste år på ungdomsskolen i morgen. Gruer meg helt sykt. Nå blir jo dette med karakterer mye mer viktig. Det kommer til å stresse meg ut.. Siden jeg skaaal inn på musikklinja når høsten kommer igjen til neste år. Hvis ikke så.. så.. begynner jeg å grine. Neida, gjør nok ikke det. But still.. Jeg skal inn! Hehehe. Så derfor blir dette et sånt stresse år. Må nyte min siste dag med frihet. Ahhh..

Også en liten innrømmelse. Gleder meg faktisk litt nå til første skoledag. Liksom for å se igjen venner og sånt. Blir litt kos. Men merk dere _første_ skoledag. De andre dagene er bare crap. 


Og.. ja, håret mitt blir bare grønnere og grønnere. Seriøst, hvis du har brunt hår, aldri farg det blått selv hjemme! Dømt til å gå dårlig. Men jeg var faktisk ganske heldig da. Takket være flinke Aulona, hehe. 

ogsåå.. en sang:


Monster - Paramore

- YVONNE

Én kommentar

Anhthu Tran

17.08.2011 kl.21:26

Elsker håret ditt!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Jeg heter Yvonne og er 16 år gammel. Jeg elsker musikk, dyr, mat, sommer, tatoveringer, piercinger, verdensrommet og tumblr. Jeg har to dyr, en hund og en hamster. På fritiden gjør jeg veldig lite interessant og er generelt ganske lat. Jeg er mer aktiv på tumblr enn på bloggen. Tumblr'n min heter http://notapproachable.tumblr.com/
hits