6 ting jeg holder meg unna!

  - DATO:
 • 26.08.2011
 • - KLOKKA:
 • 00:15
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Veel, overksiften sier vel seg selv?

 1. Småunger med ballonger - Muligens det skumleste og mest nervepirrende jeg vet om. For det første går de rundt og klemmer på dem og lager sånn ekkel gnukke-lyd. Eww. + ballonger i seg selv er jo fæle. Personen som fant opp dem, kunne egentlig bare latt være. Kan ikke komme på en positiv grunn til å ha noe sånt. Skulle vært forbudt å selge. Derimot usprekkbare ballonger kunne vært mer aktuelt. 
 2. Ketchup - Utrolig ekkelt! Jeg likte det før, men etter at mamma sa at de brukte ketchup som blod i Hotel Cæsar, så har jeg holdt meg laangt unna. Det var selfølgelig lenge siden at mamma sa det til meg, men seriøst, etter det har jeg innsett hvor jævlig disgusting det faktisk er. Det har en ekkel rødfarge, smaker grusomt og har verdens mest kvalmende lukt. Æsjæsjæsj! Bare tanken på hvordan flaska ser ut gir meg mareritt.
 3. Folk som smatter - Finnes det noe mer irriterende? Jeg virkelig hater når folk smatter og eter med kjeften oppe. Hva skjer med det? Man ser jo tydelig hva personen spiser FØR h*n putter fôret i kjeften.. Det er så utrolig unødvendig, ekkelt og irriterende. Jeg får lyst til å slå ned folk som gjør det. Bare sier det.. 
 4. Mygg - Jeg hater mygg! De er dumme, stygge, ekle, irriterende og ondskapsfulle. Kunne virkelig ønske at all mygg kunne utryddes så fort som mulig! For det første så er de slemme. Det tar blod fra oss og etterlater oss dumme myggestikk som  klør. Noe som er jævlig plagsomt! For det andre så er dem jo også jævlig ekle. Mhm, bare finn et nærbilde av en mygg på google elns. Ekkelt!
 5. Andre insekter - Nå snakker jeg om stygge insekter. Insekter som edderkopper, stankelbein, stankelbein med vinger, veps, fluer, døgnfluer, biller, flått, klegg, maur, øyenstikkere, gresshopper, saksedyr og alt annet ekkelt. Finnes såklart noen unntak, som feks. marihøner, sommerfugler og humler. Ja, humler er søte fordi de har pels.
 6. Sand - Neeei, jeg liker ikke sand. Jeg snakker ikke om sandstrender nå, for det er ikke det som er det største problemet. Problemet er feks. sandbaner (hvor man spiller sandvolleyball o.l) og andre steder som er dekket med sand. Jeg haterhaterhater å få føttene dynka i sand. Det er så ekkelt. Får sånn ekkel følelse som gjør at jeg får frysninger. Og jeg liker ikke frysninger. Dessuten er det sinnsykt plagsomt. Fysj!

Kommer sikkert mer senere når jeg kommer på mer ..

- YVONNE 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Jeg heter Yvonne og er 16 år gammel. Jeg elsker musikk, dyr, mat, sommer, tatoveringer, piercinger, verdensrommet og tumblr. Jeg har to dyr, en hund og en hamster. På fritiden gjør jeg veldig lite interessant og er generelt ganske lat. Jeg er mer aktiv på tumblr enn på bloggen. Tumblr'n min heter http://notapproachable.tumblr.com/
hits