Tatoveringen min

    - DATO:
  • 19.01.2013
  • - KLOKKA:
  • 12:37
  • - KATEGORI:
  • Annet
  • - KOMMENTARER: 10

Hallo igjen! Japp, jeg vet at jeg absolutt ikke er noen blogger. Aldri vært det, og kommer sikkert aldri til å være det heller. Kanskje om noen år når jeg blir kjent og flytter til USA (hehehe), men ikke nå. Men jeg har egentlig lyst til å blogge. Men det er jo ingen som gidder det når folk ikke leser, ikke sant. Så der har vi problemet mitt. Jeg innser foressten at jeg må endre informasjonen og bilde av meg i sidemenyen. Såå lenge siden er det at jeg faktisk har vært aktiv her. 

Men ja, overskriften skrev jeg egentlig for å dra til meg oppmerksomhet. Som vi alle vet er folk over hele verden superinteressert i å lese om og se på andre folks tatoveringer og piercinger. Og siden piercingene mine ikke er noen spesiell hemlighet eller noe som folk ikke vet om, så har jeg bestemt meg for å vise min søte tatovering som jeg tok i starten av desember. Var foressten en bursdagsgave fra foreldrene mine. 


Der så den egentlig helt fucka ut, men ja. Det er faktisk ikke så lett å ta bilde av en tatovering som er plassert på undersiden av håndleddet. 

Å tatovere meg var kanskje noe av det mest spennende jeg har gjort i mitt liv. Hvis man ser bort i fra den gangen jeg og Jonas tok skycoaster på tusenfryd. Og det sier vel kanskje litt om hvor spennende livet mitt egentlig er. Det var ikke behagelig å ta tatovering, men det er ingenting man dør av. Det verste er når selve formen på tatoveringa skal.. ja.. tatoveres. Det og da fylle inn tatoveringa etterpå er nærmest behagelig etter at man har fått ferdig formen. 

Jeg skal definitivt ta flere tatoveringer og har allerede noen idéer. Desverre må jeg vente i to år før jeg får tatt min neste, fordi jeg er bare 16 år gammel og de fleste tattoo-piercing studioer i Norge nekter å tatovere folk som er under 18. Dessuten nekter foreldrene mine å gi meg flere nå, fordi de vet hvor avhegighetsskapende jeg blir av piercinger og tatoveringer. Er en grunn til at jeg sitter her med sju unaturlige hull på kroppen, og har planer om å gjennbore hele tre steder til i løpet av dette året. 

Og hvis det finnes noen hjernedøde personer der ute som lurer på hvorfor jeg har tatovert to små poter på håndleddet mitt, så er det fordi jeg har en stor kjærlighet for dyr. 

OG helt til slutt.. Det har seg sånn at jeg har en tumblr med alt for få followers. http://notapproachable.tumblr.com/  <-- klikk her hvis du har tumblr, eller hvis du ikke har noe å gjøre eller noe..
Der finner man også link til min youtube channel og listography'en min.  

10 kommentarer

embla

19.01.2013 kl.12:40

kul tattovering :D har labber jeg også, men de er på hofta og de er stempler jeg tok av hunden min :p

anso

19.01.2013 kl.12:43

Den var kjempefin! Jeg har selv tatoveringer på begge håndleddene + en på hofta og en på ryggen. Elsker tatoveringer :)

Ada

19.01.2013 kl.12:43

Digger Bloggen din

alexandra

19.01.2013 kl.12:46

nice :)

Heidi

19.01.2013 kl.13:08

Utrolig fin! ^_^ En kompis av meg har en lignende. Bare at det er en med et hjerte i mitten. Hun elsker hunder, og vi begge går på skole for å utdanne oss innenfor dyr ^_^

Hvis det høres inntresankt ut, så hete linjen Naturbruk, Smådyr.

Men uansett, jeg lurer på hvor du tok den? :O Jeg har også tenkt noen år på en tatovering som jeg har lyst å ta. En silhuett av en hai sett ovenifra :D

Mina Kristine Nielsen

19.01.2013 kl.13:48

Kan du fortelle om hvorfor du tattoverte akkurat det? den var kjempefin!

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

19.01.2013 kl.13:56

Så fin den var! Gjorde det veldig vondt å ta under håndleddet? Har hatt lyst til å tattovere meg der i årevis, og jeg tror jeg bare hopper i det snart. Det er ikke i hovedsak smerten som skremmer meg, men det faktum at den kommer til å være der resten av livet. MENMEN, YOLO!!!111!! ;);;;) Sorry for at jeg spammer kommentarfeltet ditt, men av og til liker folk at man kommenterer, jeg tenkte kanskje du var en av dem. Mest sannsynlig. Hahaha.

OG JA, man får aldri nok av piercinger, hele meg kommer vel til å være en eneste metallklump snart.

ibensaa

19.01.2013 kl.14:06

Det var skikkelig fin tattovering <3

Sånn vil jeg også ha!

ta gjerne en titt innom bloggen min <3

Betina Antonette kjellbotn

19.01.2013 kl.14:07

Kjempe søt tattovering ! :D

Marthe Emilie

19.01.2013 kl.14:08

Kjempe fin blogg du hadde :) og så kul tatovering ;) har tenkt å tatovere noe med dyr selv på meg :) Ha en fortsatt flott dag :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Jeg heter Yvonne og er 16 år gammel. Jeg elsker musikk, dyr, mat, sommer, tatoveringer, piercinger, verdensrommet og tumblr. Jeg har to dyr, en hund og en hamster. På fritiden gjør jeg veldig lite interessant og er generelt ganske lat. Jeg er mer aktiv på tumblr enn på bloggen. Tumblr'n min heter http://notapproachable.tumblr.com/
hits