Spørsmål om tatoveringen min

  - DATO:
 • 20.01.2013
 • - KLOKKA:
 • 20:10
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 7

Hallo igjen! Ettersom gårsdagens innlegg ble en suksess, velger jeg å skrive et innlegg i dag også. Jeg fikk litt spørsmål ang. tatoveringen min som jeg har planer om å svare på nå. Siden dette med tatovering er et veldig relevant tema den dag i dag, så hadde jeg vel egentlig regna med å få noen spørsmål. 


Her er da altså et ganske mislykket forsøk på å ta et bilde potene. Ser mye penere ut i virkeligheten, haha. 

 • Men ja! Tatoveringen tok jeg den 6.desember 2012 i lillestrøm. Studioet heter Tattoo Tom Studio og ligger veldig nærme Strømmen Storsenter. Og vel ja, som sagt.. De tatoverer på folk som er 16 år så lenge de har med en foresatt og har samtykke fra den andre. 
 • Det er veldig mange som sier at det gjør veldig vondt å ta tatovering under håndleddet, fordi det er veldig tynn hud og fullt av blodårer and shit. Andre sier at det er en av de minst smertefulle stedene. Det blir litt vanskelig å sammenligne for meg, fordi jeg ikke har noen andre tatoveringer. Men jeg tror ikke det gjør noe mer vondt å tatovere under håndleddet enn å gjøre det noen andre steder på kroppen. Tatoveringer gjør vel egentlig vondt uansett hvor man tar dem, men man overlever jo. Som jeg sa i forrige innlegg så er det vondest å tatovere selve formen. Det å fylle inn er ikke veldig mye vondt. 
 • En viktig ting å tenke på er at tatoveringer varer for alltid. Med mindre man velger å fjerne dem med laser, som både er dyrere og vondere. Jeg har hørt folk si at man burde henge opp en skisse/et bilde av tatoveringen man ønsker seg på veggen, la den henge der minst ett år, bli vant til å se den hver dag før man faktisk går og får den permanent på kroppen. Sånn er ikke jeg. Jeg hadde lenge planer om å tatovere en g-nøkkel på det ene håndleddet, og en f-nøkkel på det andre. For to-tre måneder siden bestemte jeg meg helt plutselig for at jeg heller ville ha to poter der. Det var med andre ord ikke veldig gjennomtenkt, men jeg angrer heller ikke et sekund. Jeg vet at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å angre på dem, fordi de betyr noe spesielt for meg. At en tatovering skal ha noen betydning er selvfølgelig ikke nødvendig, men det er smart. Det er mindre sannsynlighet for at man angrer hvis tatoveringen faktisk gir mening for personen som har den. 
 • Og til slutt, det siste punktet. Hvorfor jeg tok akkurat to poter. Det er en enkel grunn, og det er at jeg elsker dyr helt utrolig mye. Jeg bryr meg mer om dyr enn om flest mennesker, og det sier jo litt. Mange mener jeg er gal pga. dette, men for meg virker det bare helt naturlig. Jeg er veldig i mot dyreplageri, pels og dyretesting og er VELDIG svak for dyr. Derfor valgte jeg å tatovere to poter. 


Sånn så den ut dagen jeg tok den. Blod og blekk og sånn. Digg. 

Om det skulle være noen flere spørsmål, så er det bare å spørre. 
Og heeer er tumblr'n min hvis noen er interesserte: http://notapproachable.tumblr.com/ 

7 kommentarer

susanne ( fotografi)

20.01.2013 kl.20:13

kjempe kult ! :-D veldig fin blogg også, jeg ønsker deg en fin kveld videre

Martine

20.01.2013 kl.20:16

Digger Bloggen din

arsumako

20.01.2013 kl.20:16

fin blog:)fine tatoo

kommenter gjerne tilbake<3

proudtobedifferent

20.01.2013 kl.20:18

Har så lyst på tatto selv, men tørr ikke :p

h0peandl0ve

20.01.2013 kl.20:27

Kult:)

-Digger bloggen din!! stikke du innom min:)

Har forresten linkerunde, bli med du og!!

Linn

20.01.2013 kl.20:34

Søt :) Har to selv og vil gjerne ha flere.

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

20.01.2013 kl.21:23

Takk for svar! Jeg måtte bare kommentere og si at jeg føler akkurat det samme som det du gjør angående dyr og mennesker, og mange sier at jeg også er gal. Jeg har generelt mye mer medfølelse for dyr enn mennesker, mennesker er jo dem som fucker opp alt her på jorden, det er vi som er monstrene. Hahah, høres ut som jeg hater min egen rase, men det er jo faktisk sant.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Jeg heter Yvonne og er 16 år gammel. Jeg elsker musikk, dyr, mat, sommer, tatoveringer, piercinger, verdensrommet og tumblr. Jeg har to dyr, en hund og en hamster. På fritiden gjør jeg veldig lite interessant og er generelt ganske lat. Jeg er mer aktiv på tumblr enn på bloggen. Tumblr'n min heter http://notapproachable.tumblr.com/
hits