Dette har skjedd siden sist!

    - DATO:
  • 27.02.2013
  • - KLOKKA:
  • 16:53
  • - KATEGORI:
  • Annet
  • - KOMMENTARER: 4

Hallo! Her hvor jeg bor har vi for tiden vinterferie, og jeg kan trygt si at det virkelig ikke har skjedd så mye til nå. Hele ferien til nå har jeg vært syk med tett nese, vond hals og litt oppkast. Men så har jeg verdens beste nabo som velger å ta med meg til lillestrøm på shopping i morgen, så da får jeg i hvert fall litt ut av ferien. Jeg innser foressten at det er over en måned siden sist gang jeg lagde et blogginnlegg, og til mitt forsvar vil jeg bare si at februar går så utrolig fort og jeg har helt glemt at blogg finnes. Men jeg tenkte da altså at jeg skulle skrive litt om hva som har skjedd siden sist. Enjoy! 

Den siste måneden har jeg blitt en youtube addict (altså mer enn vanlig). Store deler av dagene mine har gått til å se på youtube videoer. Og spesielt i slutten av januar hadde jeg helt dilla på "what's in my purse" eller "what's in my bag" videoer, noe som da har ført til at jeg har brukt en del penger på en ny veske og nye ting til å ha i den. Ja, så sær er jeg. Da jeg så disse videoene innså jeg at jeg bare har noen få vesker, og at de veskene jeg har er veldig små. Så nå har jeg kjøpt en ny veske bare fordi det ser kult ut og fordi jeg kan legge ting i den. Den er riktignok ikke brukt enda, fordi jeg kun har vært på skolen eller vært syk. Men i morgen blir da sannsynligvis første gang jeg bruker den. Exited! Slik ser den i hvert fall ut:


Ikke et veldig bra bilde, men ja. Ser ut som en alexander wang veske, bare at den er fake. Noe som egentlig går helt greit for meg, siden jeg syns de ekte er styggere enn de som er fake. Ikke vet jeg hva som er galt med meg, men det er i hvert fall min mening. 

En annen ting jeg nylig har lagt merke til på youtube er folk som viser all sminken de eier. Høres ikke veldig interessant ut når jeg sier det sånn, men det er faktisk det. Folk som har organisert sminken sin og har kjempemasse sminke er faktisk mer fascinerende enn man skulle tro. Jeg har nå fått det for meg at jeg skal kjøpe så masse sminke jeg klarer og organisere det. Bare fordi det ser kult/gøy ut. Jeg skal nå utvide den sminkesamlingen jeg allerede har, nærmest bare på trass. Også fordi jeg syns det er smålig gøy å eksperimentere med sminke. Jeg kjenner at jeg nærmest får litt sminkedilla bare ved å tenke på det. Her er et eksempel på hva jeg snakker om:

En annen ting jeg har oppdaget den siste måneden er carmex. Jaa, jeg vet jeg er litt treig og at de fleste har brukt carmex lenge, men jeg kjøpte den egentlig veldig spontant uten å egentlig ha noen forventinger til den. Hadde helt ærlig trodd at den bare skulle bli liggende i en boks på rommet mitt og støve ned. Men jeg tok feil. Jeg har nærmest blitt avhenig av den. Den ligger på nattbordet mitt og jeg bruker den så og si HELE tiden. Det er fortsatt vinter, og mange folk sliter med tørre lepper i det kalde været. Jeg er ikke et unntak. Leppene mine blir kjempetørre om vinteren, men carmex har faktisk holdt dem myke den siste måneden. Det eneste negative jeg vet om carmex, er at den inneholder noen stoffer som visstnok ikke skal være så bra for huden (ikke leppene, men huden). Men jeg har foreløpig ikke opplevd noe irritasjon eller noe som helst, så jeg bryr meg egentlig ikke.  Carmex er heller ikke dyretesta, noe som er et stort pluss. Men jeg tror jeg skal kjøpe carmex på tube og ha i jakkelomma, fordi jeg vet at den krukka jeg har nå ikke er veldig hygenisk av seg. Så jeg bruker den bare hjemme.


carmex lips, lol (bildet er ikke seriøst)

Den siste tingen jeg skal snakke om er en blogger, faktisk. Jeg leser ikke bloggene (hun har to) hennes, men den siste måneden har jeg sett på youtube videoene hennes. Og hun er genial. Hun er morsom, har bra meninger, er smart, gir sminketips osv. Hun lager generelt veldig interessante videoer. Og jeg har fått helt dilla på videoene hennes. Hun heter altså Hilde Christina og bor i California. Hun jobber med å teste ut hudprodukter og sminke, lager omtaler på produktene hun tester og blogger generelt om livet sitt i tillegg. Er virkelig verdt å sjekke ut. Her er en av videoene hennes:

Så ja, det var det. Foressten lurte jeg på om det er noen søte mennesker der ute som tilfeldigvis har noen tips om hva jeg eventuelt kunne skrevet om på bloggen? Hva er det som egentlig er interessant å lese?

Vil også minne om at jeg har tumblr! http://notapproachable.tumblr.com/

4 kommentarer

s0th

27.02.2013 kl.16:58

Elsker bloggen din <3

CrispyRed

27.02.2013 kl.16:59

Elsker veska di! :D

Masa

27.02.2013 kl.17:13

cheen: Fin blogg :)

utroligbilder

27.02.2013 kl.17:13

hei, fin blogg, ta gjerne en tur innom vår, vi trenger hjelp ! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Jeg heter Yvonne og er 16 år gammel. Jeg elsker musikk, dyr, mat, sommer, tatoveringer, piercinger, verdensrommet og tumblr. Jeg har to dyr, en hund og en hamster. På fritiden gjør jeg veldig lite interessant og er generelt ganske lat. Jeg er mer aktiv på tumblr enn på bloggen. Tumblr'n min heter http://notapproachable.tumblr.com/
hits