Dette har skjedd siden sist!

Hallo! Her hvor jeg bor har vi for tiden vinterferie, og jeg kan trygt si at det virkelig ikke har skjedd så mye til nå. Hele ferien til nå har jeg vært syk med tett nese, vond hals og litt oppkast. Men så har jeg verdens beste nabo som velger å ta med meg til lillestrøm på shopping i morgen, så da får jeg i hvert fall litt ut av ferien. Jeg innser foressten at det er over en måned siden sist gang jeg lagde et blogginnlegg, og til mitt forsvar vil jeg bare si at februar går så utrolig fort og jeg har helt glemt at blogg finnes. Men jeg tenkte da altså at jeg skulle skrive litt om hva som har skjedd siden sist. Enjoy! 

Den siste måneden har jeg blitt en youtube addict (altså mer enn vanlig). Store deler av dagene mine har gått til å se på youtube videoer. Og spesielt i slutten av januar hadde jeg helt dilla på "what's in my purse" eller "what's in my bag" videoer, noe som da har ført til at jeg har brukt en del penger på en ny veske og nye ting til å ha i den. Ja, så sær er jeg. Da jeg så disse videoene innså jeg at jeg bare har noen få vesker, og at de veskene jeg har er veldig små. Så nå har jeg kjøpt en ny veske bare fordi det ser kult ut og fordi jeg kan legge ting i den. Den er riktignok ikke brukt enda, fordi jeg kun har vært på skolen eller vært syk. Men i morgen blir da sannsynligvis første gang jeg bruker den. Exited! Slik ser den i hvert fall ut:


Ikke et veldig bra bilde, men ja. Ser ut som en alexander wang veske, bare at den er fake. Noe som egentlig går helt greit for meg, siden jeg syns de ekte er styggere enn de som er fake. Ikke vet jeg hva som er galt med meg, men det er i hvert fall min mening. 

En annen ting jeg nylig har lagt merke til på youtube er folk som viser all sminken de eier. Høres ikke veldig interessant ut når jeg sier det sånn, men det er faktisk det. Folk som har organisert sminken sin og har kjempemasse sminke er faktisk mer fascinerende enn man skulle tro. Jeg har nå fått det for meg at jeg skal kjøpe så masse sminke jeg klarer og organisere det. Bare fordi det ser kult/gøy ut. Jeg skal nå utvide den sminkesamlingen jeg allerede har, nærmest bare på trass. Også fordi jeg syns det er smålig gøy å eksperimentere med sminke. Jeg kjenner at jeg nærmest får litt sminkedilla bare ved å tenke på det. Her er et eksempel på hva jeg snakker om:

En annen ting jeg har oppdaget den siste måneden er carmex. Jaa, jeg vet jeg er litt treig og at de fleste har brukt carmex lenge, men jeg kjøpte den egentlig veldig spontant uten å egentlig ha noen forventinger til den. Hadde helt ærlig trodd at den bare skulle bli liggende i en boks på rommet mitt og støve ned. Men jeg tok feil. Jeg har nærmest blitt avhenig av den. Den ligger på nattbordet mitt og jeg bruker den så og si HELE tiden. Det er fortsatt vinter, og mange folk sliter med tørre lepper i det kalde været. Jeg er ikke et unntak. Leppene mine blir kjempetørre om vinteren, men carmex har faktisk holdt dem myke den siste måneden. Det eneste negative jeg vet om carmex, er at den inneholder noen stoffer som visstnok ikke skal være så bra for huden (ikke leppene, men huden). Men jeg har foreløpig ikke opplevd noe irritasjon eller noe som helst, så jeg bryr meg egentlig ikke.  Carmex er heller ikke dyretesta, noe som er et stort pluss. Men jeg tror jeg skal kjøpe carmex på tube og ha i jakkelomma, fordi jeg vet at den krukka jeg har nå ikke er veldig hygenisk av seg. Så jeg bruker den bare hjemme.


carmex lips, lol (bildet er ikke seriøst)

Den siste tingen jeg skal snakke om er en blogger, faktisk. Jeg leser ikke bloggene (hun har to) hennes, men den siste måneden har jeg sett på youtube videoene hennes. Og hun er genial. Hun er morsom, har bra meninger, er smart, gir sminketips osv. Hun lager generelt veldig interessante videoer. Og jeg har fått helt dilla på videoene hennes. Hun heter altså Hilde Christina og bor i California. Hun jobber med å teste ut hudprodukter og sminke, lager omtaler på produktene hun tester og blogger generelt om livet sitt i tillegg. Er virkelig verdt å sjekke ut. Her er en av videoene hennes:

Så ja, det var det. Foressten lurte jeg på om det er noen søte mennesker der ute som tilfeldigvis har noen tips om hva jeg eventuelt kunne skrevet om på bloggen? Hva er det som egentlig er interessant å lese?

Vil også minne om at jeg har tumblr! http://notapproachable.tumblr.com/

  - DATO:
 • 27.02.2013
 • - KLOKKA:
 • 16:53
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 4

Spørsmål om tatoveringen min

Hallo igjen! Ettersom gårsdagens innlegg ble en suksess, velger jeg å skrive et innlegg i dag også. Jeg fikk litt spørsmål ang. tatoveringen min som jeg har planer om å svare på nå. Siden dette med tatovering er et veldig relevant tema den dag i dag, så hadde jeg vel egentlig regna med å få noen spørsmål. 


Her er da altså et ganske mislykket forsøk på å ta et bilde potene. Ser mye penere ut i virkeligheten, haha. 

 • Men ja! Tatoveringen tok jeg den 6.desember 2012 i lillestrøm. Studioet heter Tattoo Tom Studio og ligger veldig nærme Strømmen Storsenter. Og vel ja, som sagt.. De tatoverer på folk som er 16 år så lenge de har med en foresatt og har samtykke fra den andre. 
 • Det er veldig mange som sier at det gjør veldig vondt å ta tatovering under håndleddet, fordi det er veldig tynn hud og fullt av blodårer and shit. Andre sier at det er en av de minst smertefulle stedene. Det blir litt vanskelig å sammenligne for meg, fordi jeg ikke har noen andre tatoveringer. Men jeg tror ikke det gjør noe mer vondt å tatovere under håndleddet enn å gjøre det noen andre steder på kroppen. Tatoveringer gjør vel egentlig vondt uansett hvor man tar dem, men man overlever jo. Som jeg sa i forrige innlegg så er det vondest å tatovere selve formen. Det å fylle inn er ikke veldig mye vondt. 
 • En viktig ting å tenke på er at tatoveringer varer for alltid. Med mindre man velger å fjerne dem med laser, som både er dyrere og vondere. Jeg har hørt folk si at man burde henge opp en skisse/et bilde av tatoveringen man ønsker seg på veggen, la den henge der minst ett år, bli vant til å se den hver dag før man faktisk går og får den permanent på kroppen. Sånn er ikke jeg. Jeg hadde lenge planer om å tatovere en g-nøkkel på det ene håndleddet, og en f-nøkkel på det andre. For to-tre måneder siden bestemte jeg meg helt plutselig for at jeg heller ville ha to poter der. Det var med andre ord ikke veldig gjennomtenkt, men jeg angrer heller ikke et sekund. Jeg vet at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å angre på dem, fordi de betyr noe spesielt for meg. At en tatovering skal ha noen betydning er selvfølgelig ikke nødvendig, men det er smart. Det er mindre sannsynlighet for at man angrer hvis tatoveringen faktisk gir mening for personen som har den. 
 • Og til slutt, det siste punktet. Hvorfor jeg tok akkurat to poter. Det er en enkel grunn, og det er at jeg elsker dyr helt utrolig mye. Jeg bryr meg mer om dyr enn om flest mennesker, og det sier jo litt. Mange mener jeg er gal pga. dette, men for meg virker det bare helt naturlig. Jeg er veldig i mot dyreplageri, pels og dyretesting og er VELDIG svak for dyr. Derfor valgte jeg å tatovere to poter. 


Sånn så den ut dagen jeg tok den. Blod og blekk og sånn. Digg. 

Om det skulle være noen flere spørsmål, så er det bare å spørre. 
Og heeer er tumblr'n min hvis noen er interesserte: http://notapproachable.tumblr.com/ 

  - DATO:
 • 20.01.2013
 • - KLOKKA:
 • 20:10
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 7

Tatoveringen min

Hallo igjen! Japp, jeg vet at jeg absolutt ikke er noen blogger. Aldri vært det, og kommer sikkert aldri til å være det heller. Kanskje om noen år når jeg blir kjent og flytter til USA (hehehe), men ikke nå. Men jeg har egentlig lyst til å blogge. Men det er jo ingen som gidder det når folk ikke leser, ikke sant. Så der har vi problemet mitt. Jeg innser foressten at jeg må endre informasjonen og bilde av meg i sidemenyen. Såå lenge siden er det at jeg faktisk har vært aktiv her. 

Men ja, overskriften skrev jeg egentlig for å dra til meg oppmerksomhet. Som vi alle vet er folk over hele verden superinteressert i å lese om og se på andre folks tatoveringer og piercinger. Og siden piercingene mine ikke er noen spesiell hemlighet eller noe som folk ikke vet om, så har jeg bestemt meg for å vise min søte tatovering som jeg tok i starten av desember. Var foressten en bursdagsgave fra foreldrene mine. 


Der så den egentlig helt fucka ut, men ja. Det er faktisk ikke så lett å ta bilde av en tatovering som er plassert på undersiden av håndleddet. 

Å tatovere meg var kanskje noe av det mest spennende jeg har gjort i mitt liv. Hvis man ser bort i fra den gangen jeg og Jonas tok skycoaster på tusenfryd. Og det sier vel kanskje litt om hvor spennende livet mitt egentlig er. Det var ikke behagelig å ta tatovering, men det er ingenting man dør av. Det verste er når selve formen på tatoveringa skal.. ja.. tatoveres. Det og da fylle inn tatoveringa etterpå er nærmest behagelig etter at man har fått ferdig formen. 

Jeg skal definitivt ta flere tatoveringer og har allerede noen idéer. Desverre må jeg vente i to år før jeg får tatt min neste, fordi jeg er bare 16 år gammel og de fleste tattoo-piercing studioer i Norge nekter å tatovere folk som er under 18. Dessuten nekter foreldrene mine å gi meg flere nå, fordi de vet hvor avhegighetsskapende jeg blir av piercinger og tatoveringer. Er en grunn til at jeg sitter her med sju unaturlige hull på kroppen, og har planer om å gjennbore hele tre steder til i løpet av dette året. 

Og hvis det finnes noen hjernedøde personer der ute som lurer på hvorfor jeg har tatovert to små poter på håndleddet mitt, så er det fordi jeg har en stor kjærlighet for dyr. 

OG helt til slutt.. Det har seg sånn at jeg har en tumblr med alt for få followers. http://notapproachable.tumblr.com/  <-- klikk her hvis du har tumblr, eller hvis du ikke har noe å gjøre eller noe..
Der finner man også link til min youtube channel og listography'en min.  

  - DATO:
 • 19.01.2013
 • - KLOKKA:
 • 12:37
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 10

Tumblr

Vil ha flere å følge. 

Min er notapporachable.tumblr.com <-- klikk på linken

Hva er din?


Roxanne <3

 

  - DATO:
 • 09.12.2012
 • - KLOKKA:
 • 16:34
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 4

Questions part 3

Situations and crazy things

187- You're in a tattoo parlor about to get inked. What are you getting done? Two paws on my wrist

189- What's something you can see yourself going to jail for? Attacking a celebrity, haha?

190- If you could be any character, from any literary work, who would you choose to be? Bella Swan or Katniss Everdeen.

191- You're given $10,000 under one condition: you cannot keep the money for yourself. Who would you give it to? Animals. I would donate money to save animals. 

192- If you had to go back in time and change one thing, what would it be? Don't know. Nothing, I guess. 

194- If you had to delete one year of your life completely, which would it be? 2011, worst year ever. 

197- What is the first curse word that comes to mind? Fuck.

198- What the last party you went to was? My birthday

199- Halloween costume idea? My mom or something

200- What are you supposed to be doing right now? Sleep..

201- Currently wanting to see anyone? Not really

Opinions and beliefs

206- Is the cup half full or half empty for you right now? Half empty

207- Do you believe in fate/destiny? Yes

209- Do you consider yourself lucky? Yes, I do. 

210- Do you believe in aliens or life on other planets? Yes, absolutely. 

213- What's more important to you: strength of the body or strength of the mind? Strength of the mind.

214- How important do you think education is? Very much, I guess. 

215- If you were the president, what would you do? Shower in money? Jk. Save the animals! 

216- If you could change one thing in the world, what would you change? Animal violence. 

218- If you only had 24 hours to live, what would you do? Be with my friends, family and my boyfriend. 

219- Which movie character do you most identify with and why? No one.


Feelings and Others

223- What motivates you in life? Singing. Being a performer. 

224- Something that you're proud of: Having my boyfriend. 

227- Something you always think "what if?" about: What if I was born in America?

228- What was something you used to enjoy, but was ruined for you? I used to enjoy spending time with my grandma, but then she died.

229- Describe one of the most awkward experiences of your life: I was forced to kiss an ugly guy at a party once. It was awkward and awfull. 

230- Something/someone that you miss: My boyfriend. I miss him all the time. 

231- Are you over your past? Nope. I never gets over my past. It hunts me all the time. 

232- What is your saddest memory? When my first love broke up with me. 

233- One of the hardest moments in your life: My depression (lastet nearly one year)

234- Is there something that happened in your past that you hate talking about? Yes. 

237- Share one of your fears/insecurities: Balloons.. 

238- Something you're currently worrying about: Test on school next week. 

239- Have you done something you regret very much? No. 

240- If you could take something back that you said or did, what would it be? Can't remember anything. 

241- Does anyone hate you? I think so, but I'm not sure. 

242- Do you hate anyone? Yes. 

243- Are you good at hiding your feelings? Sometimes. It depends. 

246- Are you a social or an antisocial person? Both, I think. 

248- Do you care if people talk badly about you? It depends on who's talking. 

249- How do you deal with criticism? Gets mad or don't care. 

250- How you hope your future will be like? Move to the USA with my boyfriend and my bestfriend and travel the world. 

251- What's something that scares you about the future? That my boyfriend and I may break up. 

253- One thing you're excited for: Christmas

255- Have you ever had a crush on a fictional character? Of course. 

256- Who is your celebrity crush? Gerard Way, Ryan Gosling and others. 

257- Make a confession: I should sleep right now.

  - DATO:
 • 26.11.2012
 • - KLOKKA:
 • 00:24
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Questions part 2

Friends

101- Would you ever smile at a stranger? Yes

102- Do you prefer to be friends with girls or boys? Boys. Less drama. 

103- Who is someone you never tire of? Sara. Probably the only one. 

104- Do you have someone you can be your complete self around? Yes

105- Who is your most loyal friend? Sara... When she doesn't fart in my face..

106- Is there anyone you can tell EVERYTHING to? Yes

107- If your best friend died, what would you do? I would bury her in my garden, or keep her forever in my freezer :D

108- A reason you've lied to a friend: Can't remember atm

109- Have you ever felt replaced? Yes

110- Say 5 facts about your best friend(s): 1: She's lazy 2: She's nasty 3: She's stupid 4: She's very lazy 5: She farts on people 


Relationships

111- The last person you hugged? Can't remember. My dog maybe?

112- Who was your first kiss with? I try to forget

113- Do you like kissing in public? Uhm, nothing special. It's ok. 

114- Have you ever kissed someone older than you? Yes. I've kissed my dog. He is 49 dogyears. 

115- You have a preference for boys or girls? Boys

116- Is the male or female body closest to perfection? Don't know?

117- Do you believe in love at first sight? No

118- Do you believe in soul mates? Yes

119- What is your idea of the perfect date? Venezia!!

120- Based on past relationships or crushes, describe your perfect boyfriend/girlfriend: Sigbjørn

121- What is the first thing you noticed in someone? Looks. 

122- Are looks important in a relationship? Yes. 

123- What's the most superficial characteristic you look for? Don't know

124- What's your opinion on age differences in relationships? Can be nasty, I guess. 

125- Would you ever date someone off of the Internet? Don't think so? Maybe..

126- Five guys/girls whom you find attractive: Sigbjørn, sigbjørn, sigbjørn and Gerard way. 

127- Do you have a crush on anyone? Yes

128- A description of the girl/boy you like: Hot

129- Say 1 fact about the person you like: He's handsome as fuck

130- If the person you like says they like someone else, what would you say? I would spit him on his face and tell him to go to hell

131- When was the last time you told someone you loved them? Don't remember

132- Do you think someone has feelings for you? Yes. 

133- Do you think someone is thinking about you right now? Maybe

134- Have you ever cried over a guy/girl? Yes

135- Have you ever wanted someone you couldn't have? Yes

136- Anyone you're giving up on? Nope

137- Have you ever liked someone you didn't expect to? Yes

138- Have you ever liked someone who your friends hated? Yes

139- Have you ever liked one of your best friends? Yes

140- Has anyone told you they don't want to ever lose you? Yes

141- Is there a boy/girl who you would do absolutely everything for? Yes

142- Is there someone you will never forget? Yes..

143- Say five ways to win your heart: 1: Say sweet thing 2: Make me feel special 3: Look good 4: Be nice to me and my friends 5: Kiss me in the rain

144- What turns you on? You don't want to know

145- What turns you off? Ketchup

146- What is the sexiest thing someone could ever do for/to you? Don't know

147- What's the sweetest thing anyone's ever done for you? Can't remember

148- What's something sweet you'd like someone to do for you? It's a secret until it happens

149- Have you ever written a song or poem for someone? Have you had one written for you? Yes and no. 

150- What's the sweetest thing you've ever done for someone? Don't know

151- Are you in love? Yes

152- Are you in a relationship? Yes

153- If you have a boyfriend/girlfriend, what is your favorite thing about him/her? He's not very different from me. 

154- Are relationships ever worth it? Yes

155- Is there someone mad because you?re dating/talking to the person you are? Not that i know of.

156- Can you commit to one person? Yes.

157- Do you think you can last in a relationship for 6 months and not cheat? Done!

158- Do you ever want to get married? Yes

159- Do you think you'll be married in 5 years? No

160- Future names of your children: Mathias or Lucas. If it's a girl.. I'm fucked..

161- Do you get jealous easily? Yes!!

162- The last time you felt jealous, and why? Don't remmeber

163- What is your definition of cheating? Kissing someone else, fucking someone else, have a relationship with someone else

164- Have you ever been cheated on? No

165- Do you forgive betrayal? Yes

166- Have you ever cheated on someone? No

167- Why did your last relationship fail? Because he's a sonofabitch

168- Things you want to say to an ex: You're a sonofabitch

169- A description of the person you dislike the most: A duck and nasty kiddo

170- If your first true love knocked on your door with apology and presents, would you accept? No way

171- How many boyfriends/girlfriends have you had? 11 unserious and two serious

172- How long was your longest relationship? Almost 7 months now


Music, movies and books

175- How often do you listen to music? Everyday

176- What kind of music you like? Almost everything

177- Do you like to dance? No, not really

178- What was the first concert/show you attended? Rihanna, 2011

179- Have you heard a song that reminds you of someone today? No

180- Share a song that takes you to a certain memory in the past: Until I get over you - Christina Millian

181- A song that's been stuck in your head: Father's eyes

182- Put your music player on shuffle and write the first ten songs that play: Never too late, Creep, Beast and the harlot, Here without you, Animal I have become, A moment forever, Your betrayl, Word up!, Did my time, Going under

183- A book you want to read/have recently read: The Hunger Games

184- Describe your dream library: Lots of books, duuh

185- Last movie you just watched: Psych 9, I think?

186- Do you like watching what type of movies? Chickflicks and romantic stuff
  - DATO:
 • 09.11.2012
 • - KLOKKA:
 • 16:02
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Questions part 1

1- How are you? I'm ok.

2- Post a picture of yourself. 3- Do you ever wish you were someone else? Sometimes. 

4- What is your entire name? Yvonne Møtteberg Karlsen

5- How old are you? Fifteen years, 11 months and 350 days

6- Age you get mistaken for: 16, maybe?

7- Your zodiac/horoscope and if you think it fits your personality: Scorpion, and yes it fits me. 

8- What did you do on your last birthday? Got my lip pierced 

9- What is one thing you would like to accomplish before your next birthday? Go to Paris

10- What is your hair color? Red atm.

11- Have you ever dyed your hair? Yes

12- What is your eye color? Blue

13- If you could change your eye color, would you? Yes. I want brown eyes. 

14- Do you wear contacts/glasses? No.

15- Your opinion about your body and how comfortable you are with it: It's ok and it works. I can walk and I can use my hands.

16- Have you ever considered plastic surgery? What would you alter about your body? Get rid of all moles (except for the one beside my eye)

17- Say 8 facts about your body: 1. It's normal. 2. It's not fat 3. It's not too thin 4. I got to arms 5. I can't flip my ears 6. My head fits it perfectly 7. It's always cold 8. You don't want to know 

18- Do you have any tattoos? No :(

19- Do you have any piercings? Nostril, belly button, snake bites and ears.

20- Left or right handed? Right handed. 

21- What?s your sexual orientation? Straight.

22- Do you drink? Yes

23- Do you smoke? Only when I drink

24- Do you have any pets? My dog, Patch

25- Where do you work? I'm 15. Bitch please..

26- Something you are working on right now: Music

27- Do you have any ?rules? about food? Don't eat meat 

28- Where are you from? Norway

29- What would you say is your best quality? Don't know

30- What do you think you?re really good at? Being weird

31- What do you think you?re really bad at? Tricking people into thinking I'm not weird

32- What talent do you wish you?d been born with? Playing piano!

33- Are you a bad person? Sometimes D:

34- Are you nice to everyone? Yes (a)

35- Say 3 facts about your personality: 1: Supid 2. Nasty 3. Lazy

36- Has someone ever spread a nasty rumor about you? Maybeee

37- What is your ideal bed? Why? A hamburger-bed

38- Did you wake up cranky? No

39- Do you sleep with a stuffed toy? Yes. Sometimes I sleep with my tiger Martin, and sometimes with Sara :)

40- What do you think about the most? My boyfriend

41- Share 2 habits: 1: Biting my nails 2. playing with my piercings

42- What do you want to be when you ?get older?? Work on a psychiatry and be a musician at the same time

43- What are your career goals? Become a professional musician

44- What is your ideal career? Stupid question

45- Is your life anything like it was two years ago? Not at all

46- Do you replay things that have happened in your head? Yes

47- Have you ever had an imaginary friend? Yes, her name was Nine.

48- Say 10 facts about your room: 1: I got a big bed 2. Sara sleeps in it almost all the time 3. my room is not too big and not too small 4. My walls are light light light pink 5. I got a playstation 3 6. my chairs and table are black 7. my curtains are white with red hearts 8. my floor is made of wood 9. i got two windows, one big and one small 10. Finn Hudson is placed on my door

49- Do you have any phobias? Spiders and balloons

50- Have you ever been to a psychiatrist/therapist? No

51- Are you allergic to anything? No

52- Ever broken any bones? I've broke my fingers twice 

53- Ever come close to death? No

54- Things you like and dislike about yourself: I like my piercing and I don't like my body temperature 

55- A random fact about yourself: I don't like cheese

56- What are three things most people don?t know about you? I like to fart in Sara's face, I'm not struggeling with getting out of bed, I like animals more than most people

57- An unknown fact about your life: I hate fashion

58- Share something about yourself others might think is weird: I sleep with a dish brush almost every night. 

59- Five weird things that you like: Sigbjørn, Sara, Marius, Michelle and Hello Kitty

60- Do you have a facebook? If so, would you add the person who sent you this? Yes and no. 

61- Do you have any pictures on your Facebook? Yes

62- Describe yourself in one word/sentence: I'm not like everybody else

63- A quote you try to live by: "Everything happens for a reason"


Favorites

65- What is your favorite thing to do? Spend time with people, sing and listen to music

66- What?s your favorite color? Pink and black

67- What?s your favorite band/singer? Christina Grimmie, Rihanna, Paramore, My Chemical Romance and Avenged Sevenfold

68- What?s your favorite movie? Cirque du Freak

69- What are your favorite books? The Hunger Games and The saga of Darren Shan 

70- What is your favorite quote and why? "Everything happens for a reason" because it fits my life

71- What is your favorite word? Don't know

72- What is your least favorite word? Don't know

73- What is your favorite type of food? McDonalds

74- Your favorite ice cream? Vanilla

75- What?s your favorite animal? Dog, dolphin, elephant and turtle

76- Dogs or cats? Dogs

77- Describe your favorite texture: Silk

78- What is your favorite flower? Don't like flowers

79- What?s your favorite scent? And on the opposite sex? Uh, don't know

80- What is your favorite season? Summer

81- What are the top five places you wish you could go before you die? The whole world, another galaxy, mars and jupiter

82- What are four things you can?t live without and why? Friends, Sigbjørn, Family and my home. Because it's life. 

84- What?s your favorite television show? PLL, desperate housewives, Misfits and glee

85- Favorite place to shop at? New yorker


Family, childhood and places

87- Say 4 facts about your parents: They're annoying, they're old, they talk to much and they're weird. 

88- Are you more like your mom or your dad? My mom.

89- Do you have any siblings? Yes

91- What?s your relationship like with your family? Not the best

94- Say 6 facts about your home town: Small, small, small and small

95- Are you going out of town soon? No

96- Where would you like to live? Los Angeles

97- What would your dream house be like? Big, white, modern and a pool

98- Where would you go on your dream vacation? USA or something

99- Where you want to be right now? Broadway

100- Top three places to visit: Los Angeles, Australia and Thailand


  - DATO:
 • 04.11.2012
 • - KLOKKA:
 • 23:49
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

02.11.2012

 • 1. What is your best friends name? Sara, Marius, Jonas, Michelle og noen fler
 • 2. What color underwear/boxers wearing now? Lyserosa
 • 3. What are you listening to right now? Sleeping With Sirens
 • 4. Whats your favorite number? 3
 • 5. What was the last thing you ate? Pizza
 • 6. If you were a crayon what color would you be? Rosa eller svart
 • 7. How is the weather right now? Kaldt, vått og jævlig
 • 8. Who was the last person you talked to on the phone? Pappa
 • 9. The first thing you notice about the opposite sex? Leppene
 • 11. Favorite TV show? Frustrerte Fruer, Pretty Little Liars, Glee og Misfits
 • 12. Siblings? To halvsøsken
 • 13. Height? Mellom 1.65 og 1.70
 • 14. Hair color? Rødt
 • 15. Eye Color? Blå-grå
 • 16. Do you wear contacts? Nei
 • 17. Favorite Holiday? Thailand, helt klart
 • 18. Month? Juli
 • 19. Have you ever cried for no reason? Nei
 • 20. What was the last movie you watched? Psych 9
 • 21. Favorite Day of the Year? Bursdagen min og julaften
 • 22. Are you too shy to ask someone out? Nei
 • 23. Can you do a headstand (not using the wall)? Ja
 • 24. Hugs or Kisses? Begge deler :D
 • 25. Chocolate or Vanilla? Vanilje
 • 26. Do you want your friends to respond to this? Nei
 • 27. Who is most likely to respond to a text from you? Vet ikke
 • 28. Who is least likely to respond to a text from you? Gud?
 • 29. What books are you reading? Cathing Fire
 • 30. Piercings? Nostril, ørene, navlepiercing, snake bites og snaaart tragus og rook
 • 31. Favorite movies? Mange
 • 32. Favorite football Team? Hater fotball
 • 33. What are you doing right now? Hører på musikk, er trøtt, svarer på spørsmål og gleder meg til i morgen
 • 34. Butter, Plain or Salted popcorn? Smør og salt
 • 37. Dogs or cats? Hunder, men elsker katter også!
 • 38. Favorite flower? Liker ikke blomster
 • 39. Been caught doing something you weren?t supposed to do? Ja
 • 40. Do you have a best friend of the opposite sex? Marius og Jonas <3
 • 41. Have you ever loved someone? Ja
 • 42. Who would you like to see right now? Ryan Gosling. Hadde vært koselig :)
 • 43. Are you still friends with people from kindergarten? Ja
 • 44. Have you ever fired a gun? Nei
 • 45. Do you like to travel by plane? Jaaa
 • 46. Right-handed or Left-handed? Høyrehendt
 • 47. How many pillows do you sleep with? To
 • 48. Are you missing someone? Ja
 • 49. Do you have a tattoo? Nei, men får forhåpentligvis snart
 • 50. Anybody on Tumblr that you?d go on a date with? Ew, nei
  - DATO:
 • 02.11.2012
 • - KLOKKA:
 • 23:36
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Unike spørsmål

 • 1: Do you sleep with your closet doors open or closed?
  - Har ikke skap på rommet mitt. Men det hadde vært lukket hvis jeg hadde hatt det. 
 • 2: Do you take the shampoos and conditioner bottles from hotel?
  - Av og til.  
 • 3: Do you sleep with your sheets tucked in or out?
  - Kommer an på hva "tucked out" menes. Jeg ligger mer innrulla i dyna. Som en burrito. 
 • 4: Have you ever stolen a street sign before?
  - Nope. Bare snudd det rundt på trass. 
 • 5: Do you like to use post-it notes?
  - Nope.  
 • 6: Do you cut out coupons but then never use them?
  - Ehm, ja.  
 • 7: Would you rather be attacked by a big bear or a swarm of a bees?
  - Bier tror jeg. 
 • 8: Do you have freckles?
  - Ja, jeg har faktisk det. Noen få på nesa. 
 • 9: Do you always smile for pictures?
  - Som regel, men ikke alltid. 
 • 14: Do you ever dance even if theres no music playing?
  - Pleier ikke, men har sikkert gjort det. 
 • 15: Do you chew your pens and pencils?
  - Hahaha, ja 
 • 16: How many people have you slept with this week?
  - Ingen 
 • 17: What size is your bed?
  - Stoooor 
 • 18: What is your Song of the week?
  Hall of fame - The script ft. will.i.am 
 • 19: Is it okay for guys to wear pink?
  - Jaaa 
 • 20: Do you still watch cartoons?
  - Såklart 
 • 21: Whats your least favorite movie?
  - Vanskelig. Kanskje transformers ogsånt.  
 • 22: Where would you bury hidden treasure if you had some?
  - Et sted hvor ingen skulle tru at nokon kunne bu 
 • 23: If you're a girl, bra size?
  Varierer siden bh'er er forskjellige. 75 a, b eller c. Har i alle tre størrelsene og alle passer.  
 • 24: What do you dip a chicken nugget in?
  Jeg er vegetarianer og spiser ikke kylling. Men da jeg spiste kyllingnuggets, så spiste jeg det aldri med dip.  
 • 25: What is your favorite food?
  - Nachos og pizza 
 • 26: What movies could you watch over and over and still love?
  - Cirque du freak, water to elephants, titanic, terkel i knipe, lange flate ballær 1&2, amors baller, monocerus, disneyfilmer ooooog diverse chickflicks 
 • 27: Last person you kissed/kissed you?
  - Sigbjørn <3 
 • 28: Were you ever a boy/girl scout?
  - Ehm.. nei? 
 • 29: Would you ever strip or pose nude in a magazine?
  - Tviler 
 • 30: When was the last time you wrote a letter to someone on paper?
  - Hadde en skoleoppgave for tre dager siden å skrive et brev til meg selv.  
 • 51: Last time you got a portrait taken by a photographer?
  - I august 
 • 55: Favorite type of fruit pie?
  - Blåbærpai.  
 • 56: Occupations you wanted to be when you were a kid?
  - Astronom og kjendis
 • 58: Ever have a Deja-vu feeling?
  - Mange ganger 
 • 59: Take a vitamin daily?
  - Jeg spiste b vitaminer hver dag før 
 • 60: Wear slippers?
  - Sjeldent 
 • 61: Wear a bath robe?
  - Når jeg har dusja eller om morgenen. Ikke alltid, men av og til 
 • 62: What do you wear to bed?
  - Undertøy 
 • 63: First concert?
  - Rihanna, 30.10.11 
 • 64: Wal-Mart, Target or Kmart?
  - Lever i Norge, jeg :) 
 • 65: Nike or Adidas?
  - Ingen av dem 
 • 66: Cheetos Or Fritos?
  - Liker ikke ostepop, eller hva faen det er 
 • 67: Peanuts or Sunflower seeds?
  - Peanøtter <33 
 • 68: Ever heard of the group Tres Bien?
  - Nope, men navnet var litt selvdiggete..  
 • 69: Ever take dance lessons?
  - Jupp 
 • 70: Is there a profession you picture your future spouse doing?
  - Bare han er rik, så er alt greit.  
 • 71: Can you curl your tongue?
  - Ehm, ikke sånn crazy som mange kan. Men jeg kan jo gjøre sidene runde så hele greia ser ut som en tunnel.  
 • 72: Ever won a spelling bee?
  - Nei, haha 
 • 73: Have you ever cried because you were so happy?
  - Japp 
 • 74: Own any record albums?
  - Ja, kind of
 • 75: Own a record player?
  -  Nope 
 • 76: Regularly burn incense??????
  - Nei 
 • 77: Ever been in love?
  - Ja 
 • 78: Who would you like to see in concert?
  - Christina Grimmie, Rihanna igjen, My Chemical Romance, Avenged Sevenfold, Paramore, Beyonce, Christina Aguilera ooog fler!
 • 79: What was the last concert you saw?
  - Hahaha, har bare vært på en ordentlig konsert.  
 • 80: Hot tea or cold tea?
  - Begge deler <3 
 • 81: Tea or coffee?
  - Te 
 • 82: Sugar or snickerdoodles?
  - Vetke 
 • 83: Can you swim well?
  - Ganske.  
 • 84: Can you hold your breath without holding your nose?
  - Ikke i vann 
 • 85: Are you patient?
  - Ikke veldig. Kan være ganske tålmodig til tider, men det er svært sjeldent. 
 • 86: DJ or band, at a wedding?
  - Band 
 • 87: Ever won a contest?
  - Jaa, flere ganger 
 • 88: Ever have plastic surgery?
  - Nope 
 • 89: Which are better black or green olives?
  - Liker ikke oliven 
 • 90: Can you knit or crochet?
  - Egentlig ikke. Klarer ikke å strikke noe uten mange hull. 
 • 91: Best room for a fireplace?
  - Stua? 
 • 92: Do you want to get married?
  - Jaa 
 • 93: If married, how long have you been married?
  - Jeg er nom 15 år og ugift 
 • 94: Who was your HS crush?
  - Sigbjørn <3 
 • 95: Do you cry and throw a fit until you get your own way?
  - Ja 
 • 96: Do you have kids?
  - Nei 
 • 97: Do you want kids?
  - Ikke før om 10-15 år i hvert fall 
 • 98: Whats your favorite color?
  - Rosa og svart 
 • 99: Do you miss anyone right now?
  - Ja 
  - DATO:
 • 20.10.2012
 • - KLOKKA:
 • 15:22
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Mine iPhone Apps

Heyhey! Vet det er utrolig mange der ute som har iphone, og er det selvfølgelig dritgøy å laste ned apps for så å bli totalt hekta på dem. Det syns i hvert fall jeg. Jeg syns også det er gøy å se hvilke apps andre har, for plutselig finner man noe nytt. Nå har jeg da altså tenkt til å vise mine apps. Enjoy!Yatzy er et must. Det har helt klart blitt min yndlingsapp. Jeg syns denne appen er mye bedre enn vanlig yatzy irl. Haha, folk rundt meg blir skikkelig oppgitt over meg. Ingen som skjønner hvor gøy det faktisk er :( Dessuten er det jo et helt genialt tidsfordriv.

Dropbox bruker jeg de gangene jeg er for lat til å dra frem USB-kabelen for å overføre bilder. Hvis jeg bare skal oveføre noen få bilder, så er jo dropbox utrolig greit å bruke.

Spotify er kanskje den appen jeg bruker mest. Har litt nedlasta musikk på iphonen også, men jeg syns det er mye bedre å bruke spotify. Bruker det når jeg er borte, når jeg er på vei til et sted, i bilen, hvis jeg kjeder meg og ikke har mac'en i nærheten.

Facebook er det faktisk litt mer sjeldent at jeg bruker. Syns det går treigt og er ganske rotete. Liker facebook best på pc og mac. Men så hender det av og til at jeg skal poste et bilde eller sjekke noe, og da funker det fett.

Top Girl lasta jeg ned for en god stund siden. Jeg hadde ingen tanker om at det skulle være gøy eller noe. Det så helt ærlig dritkjedelig ut. Jeg lasta det ned for å prøve det. Jeg hadde jo rett. Det var ikke spesielt gøy, men det viste deg å være ganske avhengighetsskapende. Nå har jeg kommet ganske langt, så nå vil jeg ikke slette det, hahaha.

Instagram bruker jeg heller ikke så mye. Tar masse bilder, men tenker ikke over å legge dem ut der. Men skal prøve å bli flinkere. Bruker det mest for å følge andre.

Tumblr er jeg innom av og til. Jeg tumblr ikke hver dag, men de dagene jeg føler for det. Ser ikke vitsen i å tumble hvis jeg ikke vil. Hender at jeg har bedre ting å gjøre, så gi faen i å mase om at jeg skal tumble, Sara. :(

Blogg.no på iphone brukte jeg mer før. Har ikke brukt det på ganske lenge nå. Grunnen til at jeg har det der, er vel fordi jeg aldri vet når jeg får bruk for det. Plutselig en dag får jeg en skikkelig trang til å blogge, men har ikke tilgang til pc/mac.

P4 bruker jeg de dagene jeg er lei av musikken som er lasta ned på iphonen og de dagene jeg er lei av spillelistene mine på spotify. Det hender faktisk at det skjer også. Da er jo radio genialt!

Feed me oil er også et skikkelig tidsfordriv. Det er et spill hvor man må tenke en del, også kan man få hint etter hvert. Jeg er ikke den flinkeste til å tenke så mye, så jeg bruker for det meste hint hele tiden, hahaha.

Rat on snowboard er det spillet jeg spiller mens jeg venter på noen i byen. Det er dritkleint å sitte alene på en benk i byen, så da er det mye bedre å ha noe å gjøre. Best å se litt opptatt ut, høhø.

I have never er et drikkespill, men kan jo selvfølgelig spiller på andre måter også. Sier intet mer, sier intet mer. 

Flashlight er min dovenn om natta. Jeg er ekstremt paranoid, så jeg sliter når jeg må gå på do om natta. Det er dritskummelt å gå rundt i mørket, så da er lommelykta min bestevenn. I går var jeg foressten på Lier mentalsykehus. Kan godt si at det var ganske så mørkt der, så der ble lommelykta til bra hjelp.

Subway surf er også et sånt kjekt tisfordriv som kan brukes når man sitter på en benk i byen og venter på noen, eller hvis man sitter hjemme og nettet er klikk. Minner egentlig litt om temple run, men jeg syns faktisk at subway surf er bedre.

CamWow bruker jeg hvis jeg vil ta bilder i svart-hvitt, sepia eller bruke andre effekter. Når man tar et vanlig bilde med iphone, blir bildet tatt speilvent.  Det kan også være ganske irriterende til tider, siden bildet ikke blir like fint. Da hender det også at jeg bruker CamWow.

Viddy bruker jeg ikke så mye enda. Begynner kanskje å bruke det mer etter hvert.

DreamTalk bruker jeg for å ta opp lyder jeg lager i søvne. Noen ganger snakker jeg en del i søvne og lager en den del lyder. Pleier å være ganske gøy å høre på dagen etter. DreamTalk tar bare opp lyder jeg lager som er spesielt høye, også tar den bare opp i rundt tre timer eller noe. Men det funker. 

PS express er et bilderedigeringsprogram jeg bruker av og til. Det er lett å bruke, og bildene blir ofte veldig bra. 

Splice er et videoredigeringsprogram jeg bruker for å klippe videoer. Brukt det noen ganger, men ikke så mye. 

Finn iPhone må være en av de smarteste appene for meg. Ved bruk av Mac og iCloud kan man spore iphonen. Ganske betryggende for meg som er utrolig flink til å miste ting, haha. 

GirlQuotes er en app med mange forskjellige quotes som passer bra for tenåringsjenter. Jeg liker å lese quotes. Syns det er gøy når jeg finner noen som beskriver hvordan jeg føler, osv. Man merker at man ikke er alene i verden om ting. 

Diner DASH er et spill jeg lasta ned i sta. Spilt det samme spiller på pc før elns. Hahaha, kan være gøy en stund, men det funker ikke i lengden. Jeg vil mest sannsynlig slette det etterhvert. 

Dyrestestet er en veldig brukbar og viktig app. Jeg er veldig i mot dyretesting, pels og dyremishandling generelt. Bruker ikke dyretesta sminke og prøver å holde meg unna dyretesta produkter. Denne appen gjør det lettere å sjekke hva som er dyretesta og hva som ikke er. 

Temple Run er så og si et standardspill å ha på iPhonen. Det er riktignok ikke så populært lenger som det engang var, men det er fortsatt et bra tidsfordriv. Jeg pleier ikke å spille det så mye lenger, men det hender. 

Unblock Me var mitt yndlingsspill før. Fikk hekta på det i februar (før jeg hadde iphone), så jeg måtte alltid spille det på iPhonen til Sara, haha. Da jeg endelig fikk iPhone selv spilte jeg det ganske mye, helt til jeg stoppa opp på et level. Nå kommer jeg ikke videre, så da har jeg bare slutta å spille det.

Draw Something var også et av mine yndlingsspill før. Jeg spiller det aldri nå lenger. Har det bare på iPhonen fordi jeg og Sara har kommet så fucka langt. Vi kunne sitte i tre-fire timer i strekk og bare spille det, haha.

LogosQuiz var mest gøy i starten. Det er et spill hvor man får se en logo, også skal man skrive navnet på den. Første og andre level er morsomt, for der er det mange logoer man faktisk har sett før. Senere blir det bare så vanskelig at man må jukse hele tiden, og det er ikke så gøy. 

Fill up block er også et tenkespill hvor man skal plassere forskjellige figurer sånn at den blir satt sammen til et rektangel. Funker bra som et tidsfordriv.

GifBoom er ikke så vanskelig å tenke ut hva er. Man lager gifs, for å si det rett ut. 

CamStar er ganske likt som CamWow. Selv liker jeg CamWow bedre fordi den har bedre kvalitet, men CamStar har flere effekter. Så jeg bruker begge.

Hello Kitty er en app hvor man kan laste ned bakgrunner og bilder av Hello Kitty. Og siden Hello Kitty er best, så er denne appen et must. 

Pixlromatic er også et bilderredigeringsprogram, men ganske annerledes fra PS express. Pixlrromatic er en app hvor man gir bildene forskjellige effekter og forskjellige rammer. Funker bra!

 

Sånn! Da har jeg brukt ca. en time på å vise mine apps og skrive om dem. Nå skal jeg snart gå og spise, fordi jeg er en skikkelig matmoms.


Slenger inn et bilde av meg før jeg logger av. Blogges!

  - DATO:
 • 02.07.2012
 • - KLOKKA:
 • 13:12
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 4

Jeg skal begynne å blogge igjen!

Snart.. Om to uker eller noe.

Jeg lover! 

  - DATO:
 • 19.03.2012
 • - KLOKKA:
 • 10:37
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Søtt

"Neeeei! Ikke slutt! Jeg mener det! Har vært fast leser i flere år! Skal begynne å kommentere oftere, bare plis ikke slutt!!!!!! Liker bloggen din så godt<3"

 

Okei, skal vurdere å ikke slutte. Men jeg må i hvert fall ha en pause.

  - DATO:
 • 09.12.2011
 • - KLOKKA:
 • 00:17
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 1

Slutter å blogge!

orker ikke mer.

  - DATO:
 • 05.12.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:56
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 2

Pause

Hey! Pappa bestlte ny lader til mac'en min i går, men den kommer ikke før den 7.oktober, altså på fredag i neste uke. Og da er jo jeg fortsatt i Tyrkia (kommer hjem på lørdag elns.). Derfor tror jeg at jeg skal ta litt bloggpause fram til det. Jeg kommer i hvert fall til å utsette det 30(35) days-prosjektet til jeg får laderen. Men det kan hende at det kommer noen innlegg fram til lørdag (det er da jeg drar), bare at det vil ikke bli sånn 30 days-greie. Det vil bli kjedelige og bildeløse innlegg. Sorry!

- YVONNE

  - DATO:
 • 28.09.2011
 • - KLOKKA:
 • 07:11
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 2

Piss forbanna!

KJDKSHJFHWEUIWDKLWQ. Her sitter jeg  i senga under dyna med popcorn på fanget, klar for å se min daglige dose (eller, har faktisk ikke sett på det siden forrige uke) av full house. Oooog hva er det som skjeeer? JO! JEG FÅR FAEN IKKE SETT PÅ DET! Jeg HATERHATERHATER (understrek, understrek, UNDERSTREK) skolepc'en! Det er sååå like før at den går rett ut av vinduet! Den fortjener i hvert fall det! HSJHQWDJEWHD, om jeg ikke blogger innen et døgn... Ring et begravelsesbyrå! DRITTPC : ((((((((((

- En meget, meget, MEGET sur YVONNE!

  - DATO:
 • 26.09.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:06
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Stygge lader

Hallo. Er egentlig ganske irritert nå. Laderen til macen er nå toalt ødelagt, og jeg har ikke strøm på den i det hele tatt. Så nå må jeg bruke skolepc'en min fram til jeg får ny lader eller reparerer den jeg har. Det er foressten nå jeg innser hvor avhengig jeg er av mac'en min. Skolepc'en er UTROLIG mye dårligere i forhold. Seriøst.

- YVONNE

  - DATO:
 • 24.09.2011
 • - KLOKKA:
 • 17:35
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Ang. innlegg og kommentarer

Hallo! De siste dagene har jeg vært en utrolig dårlig blogger. Verre en vanlig. Kjedelige 30 days innlegg, ett innlegg om dagen, o.l. Har vært ganske mye opptatt de siste dagene, og har heller egentlig ikke hatt noen blogglyst. Tror egentlig ikke det blir så veldig mye mer blogging heller på noen dager. I morgen skal jeg til byen for å kjøpe bursdagsgave til Sara (noe som kommer til å ta lang tid siden det er så utrolig vanskelig å kjøpe noe som helst til Sara..), på fredag skal jeg i bursdagen til Sara, på lørdag skal jeg til Oslo og på søndag tror jeg faktisk ikke at jeg skal så mye. Må jo holde hviledagen hellig. Egentlig ikke. Men det kan hende at jeg begynner litt på prøvemuntlig. Yeah, det stemmer. Neste uke skal vi ha prøvemuntlig. Blir dårlig med blogging på mandagen. Skal da først på veiledning, også skal jeg bruke hele dagen min på å gjøre meg klart til framføring. På tirsdag blir altså framføringsdagen. Gruer meg utrolig mye, spesielt siden jeg er 99% sikker på at jeg kommer opp i matte. Om det ikke skjer et mirakel og at jeg kommer opp i fransk da. Haha, lov å håpe, men liten vits. Så da vet dere grunnen til den dårlige blogginga mi. Men det blir jo så klart minst ett innlegg hver dag. Følger jo 30 days challengen!

Når det kommer til kommentarer, så vet jeg at jeg har vært ganske elendig til å kommentere tilbake i det siste. Har en sånn liten regel for meg som går ut på at jeg alltid skal kommentere tilbake. Men så er det ikke alltid at jeg orker/gidder/har tid til å gjøre det. Og i det siste har jeg vært utrolig slakk med det. Men jeg lover at jeg skal kommentere tilbake så fort jeg orker/gidder/har tid. Så fort jeg føler for det, if you get it..?

Japp. Det var vel egentlig bare det. Vil foressten takke alle som leser og kommenterer bloggen min. Dere er best! Tusen takk. Nå tror jeg at jeg skal legge meg. Bare forhåndsskrive det neste 30-days innlegget for dere. Yes, så lat er jeg faktisk. Hihi. Men vi blogges! God natt, folkens.


Hihi, fra da jeg hadde lyseblått hår.

- YVONNE

  - DATO:
 • 14.09.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:09
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Jeg har bursdag om..

To måneder og ti dager. Husk det! : D

  - DATO:
 • 09.09.2011
 • - KLOKKA:
 • 19:16
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 2

Lille søte Vildus

Haay! Dette innlegget er dedikert til Vilde fordi hun er så søøøøt.
Ooog for å muntre henne opp litt. Hihi!


Er hun ikke søøøøt?

Besøk bloggen hennes --> HER <--
Og legg igjen en kommentar (eller flere)!

- YVONNE 

  - DATO:
 • 03.09.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:18
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 1

Dårlig dag

Hallo! Tror ikke det blir noe særlig mer blogging i dag eller i morgen. Har det bare.. ikke så veldig bra nå..

- YVONNE

  - DATO:
 • 29.08.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:04
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

6 ting jeg holder meg unna!

Veel, overksiften sier vel seg selv?

 1. Småunger med ballonger - Muligens det skumleste og mest nervepirrende jeg vet om. For det første går de rundt og klemmer på dem og lager sånn ekkel gnukke-lyd. Eww. + ballonger i seg selv er jo fæle. Personen som fant opp dem, kunne egentlig bare latt være. Kan ikke komme på en positiv grunn til å ha noe sånt. Skulle vært forbudt å selge. Derimot usprekkbare ballonger kunne vært mer aktuelt. 
 2. Ketchup - Utrolig ekkelt! Jeg likte det før, men etter at mamma sa at de brukte ketchup som blod i Hotel Cæsar, så har jeg holdt meg laangt unna. Det var selfølgelig lenge siden at mamma sa det til meg, men seriøst, etter det har jeg innsett hvor jævlig disgusting det faktisk er. Det har en ekkel rødfarge, smaker grusomt og har verdens mest kvalmende lukt. Æsjæsjæsj! Bare tanken på hvordan flaska ser ut gir meg mareritt.
 3. Folk som smatter - Finnes det noe mer irriterende? Jeg virkelig hater når folk smatter og eter med kjeften oppe. Hva skjer med det? Man ser jo tydelig hva personen spiser FØR h*n putter fôret i kjeften.. Det er så utrolig unødvendig, ekkelt og irriterende. Jeg får lyst til å slå ned folk som gjør det. Bare sier det.. 
 4. Mygg - Jeg hater mygg! De er dumme, stygge, ekle, irriterende og ondskapsfulle. Kunne virkelig ønske at all mygg kunne utryddes så fort som mulig! For det første så er de slemme. Det tar blod fra oss og etterlater oss dumme myggestikk som  klør. Noe som er jævlig plagsomt! For det andre så er dem jo også jævlig ekle. Mhm, bare finn et nærbilde av en mygg på google elns. Ekkelt!
 5. Andre insekter - Nå snakker jeg om stygge insekter. Insekter som edderkopper, stankelbein, stankelbein med vinger, veps, fluer, døgnfluer, biller, flått, klegg, maur, øyenstikkere, gresshopper, saksedyr og alt annet ekkelt. Finnes såklart noen unntak, som feks. marihøner, sommerfugler og humler. Ja, humler er søte fordi de har pels.
 6. Sand - Neeei, jeg liker ikke sand. Jeg snakker ikke om sandstrender nå, for det er ikke det som er det største problemet. Problemet er feks. sandbaner (hvor man spiller sandvolleyball o.l) og andre steder som er dekket med sand. Jeg haterhaterhater å få føttene dynka i sand. Det er så ekkelt. Får sånn ekkel følelse som gjør at jeg får frysninger. Og jeg liker ikke frysninger. Dessuten er det sinnsykt plagsomt. Fysj!

Kommer sikkert mer senere når jeg kommer på mer ..

- YVONNE 

  - DATO:
 • 26.08.2011
 • - KLOKKA:
 • 00:15
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Hahahahaha


Jeg leeer! 

- YVONNE

  - DATO:
 • 24.08.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:49
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Jeg og Minken er kule

Vi farga håret på dassen på kjøpesenteret. Hahahaha!

  - DATO:
 • 08.08.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:41
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 3

Gjesteinnlegg

Heeey! 

ahm, nå er jeg hos Yvonne og hun skal snart til meg, hu drive rå pakker nå,hihi. Meeeen, jeg ville bare si at jeg er glad i deg Yvonneeee ♥

 

 

Meen, nå stikker jeg! Hejdåå ♥

 

 

  - DATO:
 • 26.06.2011
 • - KLOKKA:
 • 18:35
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

GÅ INN PÅ DENNE LINKEN!

http://thisfutureisbulletproof.tumblr.com/

 

Hvis du har tumblr, blir jeg veldig glad om du trykker på "follow" knappen.
Du må gjerne også skrive tumblr'n din i kommentarfeltet, så skal jeg followe din også! 

- YVONNE
 

  - DATO:
 • 12.06.2011
 • - KLOKKA:
 • 05:34
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Jeg starter på nytt

Hei, har bestemt meg for å starte bloggen på en nytt. Bare glem alle de andre innleggene som er skrevet, takk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hehehe..

  - DATO:
 • 14.05.2011
 • - KLOKKA:
 • 00:30
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Litt opptatt de neste dagene..

Blir ingen blogging!

  - DATO:
 • 15.03.2011
 • - KLOKKA:
 • 06:38
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 0

Bloggpause..

Blogges seinere!

  - DATO:
 • 05.03.2011
 • - KLOKKA:
 • 17:00
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 1

Rommet mitt - Før og etter!

Heyyo! For en god stund tilbake, pusset jeg opp rommet mitt og fikset det. Resultatet:

FØR:

ETTER:
FØR:

ETTER:FØR:ETTER:


Japp, og der hvor dyna og putene ligger, er der jeg sitter når jeg nerder pc, tithi.

Haha, ohyeah. Skikkelig ryddig og greier!

- YVONNE

  - DATO:
 • 21.02.2011
 • - KLOKKA:
 • 21:07
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 1

Om meg

Jeg heter Yvonne og er 16 år gammel. Jeg elsker musikk, dyr, mat, sommer, tatoveringer, piercinger, verdensrommet og tumblr. Jeg har to dyr, en hund og en hamster. På fritiden gjør jeg veldig lite interessant og er generelt ganske lat. Jeg er mer aktiv på tumblr enn på bloggen. Tumblr'n min heter http://notapproachable.tumblr.com/

Kategorier

Arkiv

hits