Spørsmål om tatoveringen min

Hallo igjen! Ettersom gårsdagens innlegg ble en suksess, velger jeg å skrive et innlegg i dag også. Jeg fikk litt spørsmål ang. tatoveringen min som jeg har planer om å svare på nå. Siden dette med tatovering er et veldig relevant tema den dag i dag, så hadde jeg vel egentlig regna med å få noen spørsmål. 


Her er da altså et ganske mislykket forsøk på å ta et bilde potene. Ser mye penere ut i virkeligheten, haha. 

 • Men ja! Tatoveringen tok jeg den 6.desember 2012 i lillestrøm. Studioet heter Tattoo Tom Studio og ligger veldig nærme Strømmen Storsenter. Og vel ja, som sagt.. De tatoverer på folk som er 16 år så lenge de har med en foresatt og har samtykke fra den andre. 
 • Det er veldig mange som sier at det gjør veldig vondt å ta tatovering under håndleddet, fordi det er veldig tynn hud og fullt av blodårer and shit. Andre sier at det er en av de minst smertefulle stedene. Det blir litt vanskelig å sammenligne for meg, fordi jeg ikke har noen andre tatoveringer. Men jeg tror ikke det gjør noe mer vondt å tatovere under håndleddet enn å gjøre det noen andre steder på kroppen. Tatoveringer gjør vel egentlig vondt uansett hvor man tar dem, men man overlever jo. Som jeg sa i forrige innlegg så er det vondest å tatovere selve formen. Det å fylle inn er ikke veldig mye vondt. 
 • En viktig ting å tenke på er at tatoveringer varer for alltid. Med mindre man velger å fjerne dem med laser, som både er dyrere og vondere. Jeg har hørt folk si at man burde henge opp en skisse/et bilde av tatoveringen man ønsker seg på veggen, la den henge der minst ett år, bli vant til å se den hver dag før man faktisk går og får den permanent på kroppen. Sånn er ikke jeg. Jeg hadde lenge planer om å tatovere en g-nøkkel på det ene håndleddet, og en f-nøkkel på det andre. For to-tre måneder siden bestemte jeg meg helt plutselig for at jeg heller ville ha to poter der. Det var med andre ord ikke veldig gjennomtenkt, men jeg angrer heller ikke et sekund. Jeg vet at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å angre på dem, fordi de betyr noe spesielt for meg. At en tatovering skal ha noen betydning er selvfølgelig ikke nødvendig, men det er smart. Det er mindre sannsynlighet for at man angrer hvis tatoveringen faktisk gir mening for personen som har den. 
 • Og til slutt, det siste punktet. Hvorfor jeg tok akkurat to poter. Det er en enkel grunn, og det er at jeg elsker dyr helt utrolig mye. Jeg bryr meg mer om dyr enn om flest mennesker, og det sier jo litt. Mange mener jeg er gal pga. dette, men for meg virker det bare helt naturlig. Jeg er veldig i mot dyreplageri, pels og dyretesting og er VELDIG svak for dyr. Derfor valgte jeg å tatovere to poter. 


Sånn så den ut dagen jeg tok den. Blod og blekk og sånn. Digg. 

Om det skulle være noen flere spørsmål, så er det bare å spørre. 
Og heeer er tumblr'n min hvis noen er interesserte: http://notapproachable.tumblr.com/ 

  - DATO:
 • 20.01.2013
 • - KLOKKA:
 • 20:10
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 7

Tatoveringen min

Hallo igjen! Japp, jeg vet at jeg absolutt ikke er noen blogger. Aldri vært det, og kommer sikkert aldri til å være det heller. Kanskje om noen år når jeg blir kjent og flytter til USA (hehehe), men ikke nå. Men jeg har egentlig lyst til å blogge. Men det er jo ingen som gidder det når folk ikke leser, ikke sant. Så der har vi problemet mitt. Jeg innser foressten at jeg må endre informasjonen og bilde av meg i sidemenyen. Såå lenge siden er det at jeg faktisk har vært aktiv her. 

Men ja, overskriften skrev jeg egentlig for å dra til meg oppmerksomhet. Som vi alle vet er folk over hele verden superinteressert i å lese om og se på andre folks tatoveringer og piercinger. Og siden piercingene mine ikke er noen spesiell hemlighet eller noe som folk ikke vet om, så har jeg bestemt meg for å vise min søte tatovering som jeg tok i starten av desember. Var foressten en bursdagsgave fra foreldrene mine. 


Der så den egentlig helt fucka ut, men ja. Det er faktisk ikke så lett å ta bilde av en tatovering som er plassert på undersiden av håndleddet. 

Å tatovere meg var kanskje noe av det mest spennende jeg har gjort i mitt liv. Hvis man ser bort i fra den gangen jeg og Jonas tok skycoaster på tusenfryd. Og det sier vel kanskje litt om hvor spennende livet mitt egentlig er. Det var ikke behagelig å ta tatovering, men det er ingenting man dør av. Det verste er når selve formen på tatoveringa skal.. ja.. tatoveres. Det og da fylle inn tatoveringa etterpå er nærmest behagelig etter at man har fått ferdig formen. 

Jeg skal definitivt ta flere tatoveringer og har allerede noen idéer. Desverre må jeg vente i to år før jeg får tatt min neste, fordi jeg er bare 16 år gammel og de fleste tattoo-piercing studioer i Norge nekter å tatovere folk som er under 18. Dessuten nekter foreldrene mine å gi meg flere nå, fordi de vet hvor avhegighetsskapende jeg blir av piercinger og tatoveringer. Er en grunn til at jeg sitter her med sju unaturlige hull på kroppen, og har planer om å gjennbore hele tre steder til i løpet av dette året. 

Og hvis det finnes noen hjernedøde personer der ute som lurer på hvorfor jeg har tatovert to små poter på håndleddet mitt, så er det fordi jeg har en stor kjærlighet for dyr. 

OG helt til slutt.. Det har seg sånn at jeg har en tumblr med alt for få followers. http://notapproachable.tumblr.com/  <-- klikk her hvis du har tumblr, eller hvis du ikke har noe å gjøre eller noe..
Der finner man også link til min youtube channel og listography'en min.  

  - DATO:
 • 19.01.2013
 • - KLOKKA:
 • 12:37
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 10

Om meg

Jeg heter Yvonne og er 16 år gammel. Jeg elsker musikk, dyr, mat, sommer, tatoveringer, piercinger, verdensrommet og tumblr. Jeg har to dyr, en hund og en hamster. På fritiden gjør jeg veldig lite interessant og er generelt ganske lat. Jeg er mer aktiv på tumblr enn på bloggen. Tumblr'n min heter http://notapproachable.tumblr.com/

Kategorier

Arkiv

hits