Kjærestevideo

Hallo igjen! Det er nå ca. to måneder siden jeg skrev det forrige blogginnlegget, og jeg føler nesten at jeg skammer meg litt. Men de to siste månedene har det i tillegg også skjedd veldig mye. Jeg har hatt ganske masse å gjøre på skolen og sånt. Om to uker er det verste skolearbeidet over, og jeg kan endelig puste ut. I tillegg er det 1. mai om under to uker! Endelig blir det faktisk sommer. Jeg er veldig veldig skolelei for tiden, og gleder meg som en unge til sommerferien. 

UANSETT! Jeg tenkte jeg skulle fortelle om hva som har skjedd siden sist, men det har egentlig ikke skjedd så mye. Det har vært påskeferie (jeg tilbrakte mesteparten av påskeferien min på TG av alle ting..) og det har vært skole. Masse skole. Men forrige søndag (14.04) hadde jeg ett års jubileum med verdens beste Sigbjørn. Var helt klart en av de beste dagene i mitt liv. Og til den anledningen, lagde jeg en video til han med bilder og videoer av oss fra det året som har gått. Legger den inn i dette innlegget i tilfelle noen er interesserete i å se på den. 

Til slutt vil jeg informere om at jeg FORTSATT sitter og ser på makeup collections videoer på youtube. Like fascinert som jeg var for to måneder siden! 

Vi blogges senere! Skal prøve å oppdatere litt bedre.  

    - DATO:
  • 21.04.2013
  • - KLOKKA:
  • 15:35
  • - KATEGORI:
  • Hverdag
  • - KOMMENTARER: 5

Om meg

Jeg heter Yvonne og er 16 år gammel. Jeg elsker musikk, dyr, mat, sommer, tatoveringer, piercinger, verdensrommet og tumblr. Jeg har to dyr, en hund og en hamster. På fritiden gjør jeg veldig lite interessant og er generelt ganske lat. Jeg er mer aktiv på tumblr enn på bloggen. Tumblr'n min heter http://notapproachable.tumblr.com/

Kategorier

Arkiv

hits