Det er min lykkedag i dag!

Hallo hallo mine venner! Denne dagen har vært uventa bra sålangt. Dette har skjedd:

Jeg våkna ca. klokka sju av at mamma ringte meg ved et uhell. Da jeg tok telefonen var det noe galt med den, hørte nesten ikke hva som ble sagt. Det samme hadde skjedd dagen før også. Jeg skrudde av iphonen i håp om at den ville funke når jeg skrudde den på igjen. Og det gjorde den! Var nesten sikker på at jeg hadde greid å ødelegge den. Typisk min flaks. Jeg våknet senere i elleve-tiden. Jeg tok opp mobilen og så en melding som startet med "Inntak til vg skole.." og ble helt i hundre! Det er nærmere et halvt år siden jeg søkte, så jeg har venta ganske lenge. Jeg logget inn og fikk se  at jeg hadde kommet inn på førstevalget mitt, musikk! 

Etter at jeg hadde hoppet litt rundt av lykke, fikk jeg en liten følelse på at jeg kanskje hadde fått sånn hentelapp til en pakke i posten. Jeg løp ut til postkassa og fant lappen!!! Sprek som jeg er, gikk jeg ganske fort ned til postkontoret og opp igjen i ganske så het varme. Nå sitter jeg her med denne søtsaken


Pikachu kigurumi bestilt fra ebay

Viii blogges senere! 

 

  - DATO:
 • 05.07.2012
 • - KLOKKA:
 • 14:49
 • - KATEGORI:
 • Hverdag
 • - KOMMENTARER: 5

Mine iPhone Apps

Heyhey! Vet det er utrolig mange der ute som har iphone, og er det selvfølgelig dritgøy å laste ned apps for så å bli totalt hekta på dem. Det syns i hvert fall jeg. Jeg syns også det er gøy å se hvilke apps andre har, for plutselig finner man noe nytt. Nå har jeg da altså tenkt til å vise mine apps. Enjoy!Yatzy er et must. Det har helt klart blitt min yndlingsapp. Jeg syns denne appen er mye bedre enn vanlig yatzy irl. Haha, folk rundt meg blir skikkelig oppgitt over meg. Ingen som skjønner hvor gøy det faktisk er :( Dessuten er det jo et helt genialt tidsfordriv.

Dropbox bruker jeg de gangene jeg er for lat til å dra frem USB-kabelen for å overføre bilder. Hvis jeg bare skal oveføre noen få bilder, så er jo dropbox utrolig greit å bruke.

Spotify er kanskje den appen jeg bruker mest. Har litt nedlasta musikk på iphonen også, men jeg syns det er mye bedre å bruke spotify. Bruker det når jeg er borte, når jeg er på vei til et sted, i bilen, hvis jeg kjeder meg og ikke har mac'en i nærheten.

Facebook er det faktisk litt mer sjeldent at jeg bruker. Syns det går treigt og er ganske rotete. Liker facebook best på pc og mac. Men så hender det av og til at jeg skal poste et bilde eller sjekke noe, og da funker det fett.

Top Girl lasta jeg ned for en god stund siden. Jeg hadde ingen tanker om at det skulle være gøy eller noe. Det så helt ærlig dritkjedelig ut. Jeg lasta det ned for å prøve det. Jeg hadde jo rett. Det var ikke spesielt gøy, men det viste deg å være ganske avhengighetsskapende. Nå har jeg kommet ganske langt, så nå vil jeg ikke slette det, hahaha.

Instagram bruker jeg heller ikke så mye. Tar masse bilder, men tenker ikke over å legge dem ut der. Men skal prøve å bli flinkere. Bruker det mest for å følge andre.

Tumblr er jeg innom av og til. Jeg tumblr ikke hver dag, men de dagene jeg føler for det. Ser ikke vitsen i å tumble hvis jeg ikke vil. Hender at jeg har bedre ting å gjøre, så gi faen i å mase om at jeg skal tumble, Sara. :(

Blogg.no på iphone brukte jeg mer før. Har ikke brukt det på ganske lenge nå. Grunnen til at jeg har det der, er vel fordi jeg aldri vet når jeg får bruk for det. Plutselig en dag får jeg en skikkelig trang til å blogge, men har ikke tilgang til pc/mac.

P4 bruker jeg de dagene jeg er lei av musikken som er lasta ned på iphonen og de dagene jeg er lei av spillelistene mine på spotify. Det hender faktisk at det skjer også. Da er jo radio genialt!

Feed me oil er også et skikkelig tidsfordriv. Det er et spill hvor man må tenke en del, også kan man få hint etter hvert. Jeg er ikke den flinkeste til å tenke så mye, så jeg bruker for det meste hint hele tiden, hahaha.

Rat on snowboard er det spillet jeg spiller mens jeg venter på noen i byen. Det er dritkleint å sitte alene på en benk i byen, så da er det mye bedre å ha noe å gjøre. Best å se litt opptatt ut, høhø.

I have never er et drikkespill, men kan jo selvfølgelig spiller på andre måter også. Sier intet mer, sier intet mer. 

Flashlight er min dovenn om natta. Jeg er ekstremt paranoid, så jeg sliter når jeg må gå på do om natta. Det er dritskummelt å gå rundt i mørket, så da er lommelykta min bestevenn. I går var jeg foressten på Lier mentalsykehus. Kan godt si at det var ganske så mørkt der, så der ble lommelykta til bra hjelp.

Subway surf er også et sånt kjekt tisfordriv som kan brukes når man sitter på en benk i byen og venter på noen, eller hvis man sitter hjemme og nettet er klikk. Minner egentlig litt om temple run, men jeg syns faktisk at subway surf er bedre.

CamWow bruker jeg hvis jeg vil ta bilder i svart-hvitt, sepia eller bruke andre effekter. Når man tar et vanlig bilde med iphone, blir bildet tatt speilvent.  Det kan også være ganske irriterende til tider, siden bildet ikke blir like fint. Da hender det også at jeg bruker CamWow.

Viddy bruker jeg ikke så mye enda. Begynner kanskje å bruke det mer etter hvert.

DreamTalk bruker jeg for å ta opp lyder jeg lager i søvne. Noen ganger snakker jeg en del i søvne og lager en den del lyder. Pleier å være ganske gøy å høre på dagen etter. DreamTalk tar bare opp lyder jeg lager som er spesielt høye, også tar den bare opp i rundt tre timer eller noe. Men det funker. 

PS express er et bilderedigeringsprogram jeg bruker av og til. Det er lett å bruke, og bildene blir ofte veldig bra. 

Splice er et videoredigeringsprogram jeg bruker for å klippe videoer. Brukt det noen ganger, men ikke så mye. 

Finn iPhone må være en av de smarteste appene for meg. Ved bruk av Mac og iCloud kan man spore iphonen. Ganske betryggende for meg som er utrolig flink til å miste ting, haha. 

GirlQuotes er en app med mange forskjellige quotes som passer bra for tenåringsjenter. Jeg liker å lese quotes. Syns det er gøy når jeg finner noen som beskriver hvordan jeg føler, osv. Man merker at man ikke er alene i verden om ting. 

Diner DASH er et spill jeg lasta ned i sta. Spilt det samme spiller på pc før elns. Hahaha, kan være gøy en stund, men det funker ikke i lengden. Jeg vil mest sannsynlig slette det etterhvert. 

Dyrestestet er en veldig brukbar og viktig app. Jeg er veldig i mot dyretesting, pels og dyremishandling generelt. Bruker ikke dyretesta sminke og prøver å holde meg unna dyretesta produkter. Denne appen gjør det lettere å sjekke hva som er dyretesta og hva som ikke er. 

Temple Run er så og si et standardspill å ha på iPhonen. Det er riktignok ikke så populært lenger som det engang var, men det er fortsatt et bra tidsfordriv. Jeg pleier ikke å spille det så mye lenger, men det hender. 

Unblock Me var mitt yndlingsspill før. Fikk hekta på det i februar (før jeg hadde iphone), så jeg måtte alltid spille det på iPhonen til Sara, haha. Da jeg endelig fikk iPhone selv spilte jeg det ganske mye, helt til jeg stoppa opp på et level. Nå kommer jeg ikke videre, så da har jeg bare slutta å spille det.

Draw Something var også et av mine yndlingsspill før. Jeg spiller det aldri nå lenger. Har det bare på iPhonen fordi jeg og Sara har kommet så fucka langt. Vi kunne sitte i tre-fire timer i strekk og bare spille det, haha.

LogosQuiz var mest gøy i starten. Det er et spill hvor man får se en logo, også skal man skrive navnet på den. Første og andre level er morsomt, for der er det mange logoer man faktisk har sett før. Senere blir det bare så vanskelig at man må jukse hele tiden, og det er ikke så gøy. 

Fill up block er også et tenkespill hvor man skal plassere forskjellige figurer sånn at den blir satt sammen til et rektangel. Funker bra som et tidsfordriv.

GifBoom er ikke så vanskelig å tenke ut hva er. Man lager gifs, for å si det rett ut. 

CamStar er ganske likt som CamWow. Selv liker jeg CamWow bedre fordi den har bedre kvalitet, men CamStar har flere effekter. Så jeg bruker begge.

Hello Kitty er en app hvor man kan laste ned bakgrunner og bilder av Hello Kitty. Og siden Hello Kitty er best, så er denne appen et must. 

Pixlromatic er også et bilderredigeringsprogram, men ganske annerledes fra PS express. Pixlrromatic er en app hvor man gir bildene forskjellige effekter og forskjellige rammer. Funker bra!

 

Sånn! Da har jeg brukt ca. en time på å vise mine apps og skrive om dem. Nå skal jeg snart gå og spise, fordi jeg er en skikkelig matmoms.


Slenger inn et bilde av meg før jeg logger av. Blogges!

  - DATO:
 • 02.07.2012
 • - KLOKKA:
 • 13:12
 • - KATEGORI:
 • Annet
 • - KOMMENTARER: 4

Om meg

Jeg heter Yvonne og er 16 år gammel. Jeg elsker musikk, dyr, mat, sommer, tatoveringer, piercinger, verdensrommet og tumblr. Jeg har to dyr, en hund og en hamster. På fritiden gjør jeg veldig lite interessant og er generelt ganske lat. Jeg er mer aktiv på tumblr enn på bloggen. Tumblr'n min heter http://notapproachable.tumblr.com/

Kategorier

Arkiv

hits